spacer

spacer
 
 


Disclaimer

Algemeen

! Aan de informatie aangeboden op deze website kunnen geen rechten worden ontleend !

De aangeboden informatie is gebaseerd op betrouwbaarheid en heeft een informerend karakter. De makers van deze website kunnen op geen enkele wijze instaan voor de juistheid of volledigheid van de informatie en links. Hoewel de inhoud van deze website met de grootst mogelijke zorgvuldigheid wordt samengesteld, gaan de ontwikkelingen op het gebied van de gezondheidszorg erg snel en kunnen onjuistheden niet altijd vermeden worden.  

De spoedeisende hulp afdelingen binnen de Nederlandse ziekenhuizen verschillen van elkaar. De aangeboden informatie op deze website kan dus afwijken van de gewoonte, werkwijze en
indeling van de spoedeisende hulp afdeling bij u in het ziekenhuis.


IDe makers van deze website garanderen dat de aangeboden informatie geschreven en/of gecontroleerd is door een gecertificeerde en geregistreerde spoedeisende hulp verpleegkundige. Daarnaast vindt bij elke publicatie een controle plaats door de medisch coördinator van de afdeling spoedeisende hulp van het Rode Kruis Ziekenhuis in Beverwijk.

 

 


Het contactformulier

Dit formulier is niet bedoeld voor patiënten, familieleden of aanverwanten om te vragen of er een uitspraak gedaan kan worden over de kwaliteit van zorg op de spoedeisende hulp afdeling van een ziekenhuis. Daarvoor kunt u terecht bij de verpleegkundigen en artsen van het desbetreffende ziekenhuis. De gegeven informatie is algemeen en informatief van aard en kan afwijken van uw eigen ziekenhuis. Wij kunnen hier dan ook geen enkele verantwoordelijkheid voor nemen. Ook voor het contactformulier geldt dat de beantwoording geschreven en/of gecontroleerd is door een gecertificeerde en geregistreerde spoedeisende hulp verpleegkundige en wanneer nodig, gecontroleerd wordt door de medisch coördinator van de afdeling spoedeisende hulp van het Rode Kruis Ziekenhuis in Beverwijk.

 

DisclaimerPrivacyFeedbackContact
  © Copyright 2005-2006 SEH Verpleegkundige.nl. All Rights Reserved. | webmaster@sehverpleegkundige.nl | Laatste update: 22-01-2008 Design by Interspire